NEON DESIGN & VINTAGE

Welkom bij NEON DESIGN & VINTAGE. Wij maken vanuit Rotterdam, unieke, vakkundig, handgemaakte, handgeblazen en op maat gemaakte neon lichtreclames.  Logo’s voor op op uw gevel of dak, aan de muur of als kunstobject. Custom made verlichting voor binnen en voor buiten, voor zowel bedrijven als particulieren.

Wij werken uitsluitend met het Nederlandse neonglas en volgens de 'Tri Fosfaat Suspensie Methode' wat tot de beste neon van de wereld behoort. In Nederland zijn nog maar een paar neonglasblazerijen en een handjevol neonglasblazers actief die deze ambacht echt goed beheersen. Eén van de gebroeders de Graaff, Djahvy is een van de zeer begenadigd neon glasblazers en mag zich inmiddels meester neon-glasblazer noemen. Ook hebben wij ook een tweede zeer getalenteerde neon-glasblazer, Eric, opgeleid. 

Bij NEON DESIGN & VINTAGE werken uitsluitend vakmensen. Van neon ontwerpers, neon- glasblazer(s) tot neon-monteurs. Allen met passie voor de ambacht en het product neon. Door de jarenlange ervaring in de lichtreclame branche c.q. glasblaaskunst bent u bij ons verzekerd van een stukje vakwerk geheel naar uw wens ontworpen, geproduceerd en gemontereerd. 

WIST U DAT:
Goed gemaakte neons vele jaren blijven branden.  Getallen als 30.000 branduren worden dan ook door deskundige gehanteerd. Goed gemaakte neons kunnen dan ook meer dan 40 jaar stalen alsof ze nieuw zijn. In 2012 tijdens een renovatie van een restaurant werd een neonlichtpaneel gevonden die nog steeds brandde na teruggerekend ruim 77 jaar!  Een neon word dan ook meestal vervangen puur omdat het lettertype bijvoorbeeld gedateerd is, een logo veranderd of verbouwd word. Een echt kwaliteits- product, wel te verstaan! 

FOLLOW US >>> INSTAGRAM

 • Catch of the Day: 'Champagne! '

  Heerjansdam

  04 sept '20Catch of the Day: 'Champagne! '

  Sinds 1963 is  't Waaltje gelegen aan de gelijknamige Waal in Heerjansdam. De locatie uniek, het interieur prachtig met terras direct aan het water met...

 • Verhage Gouda

  Neon Logo's

  04 sept '20Verhage Gouda

  Twee prachtige nieuwe neons voor Verhage Gouda heeft de deuren geopend van een gloednieuwe zaak in winkelcentrum Bloemendaal. De vestiging was eerder gesitueerd aan de...

Copyright © 2022 centrelights.nl
social share